Мистър Стани богат се завръща! Така от bTV официално обявиха завръщането

...
Мистър Стани богат се завръща! Така от bTV официално обявиха завръщането
Коментари Харесай

Официално! Ники Кънчев се завръща в Стани богат

" Мистър Стани богат " се завръща! Така от bTV официално оповестиха завръщането на Ники Кънчев в предаването.

Обичаният публицист и радио водещ ще задава въпросите на участниците в най-популярната игра за познание в света. 

„ Завръщам се вкъщи и нямам самообладание още веднъж да стисна ръката на най-умните хора на България! Очаквам всички, които са подготвени да премерят познания и сили в обичаната игра, да седнат на Стола на благосъстоянието и дружно да стигнем до 15-ия въпрос! “, споделя именитият водещ, с който „ Стани богат “ започва в България.

„ 10 години по-късно хората у нас са се трансформирали, жокерите са разнообразни, поколенията са нови, само че огромната игра към момента чака да бъде извоювана и се надявам тъкмо аз да поздравя спечелилия в нея! “, споделя вълнението си Ники Кънчев, не инцидентно именуван от почитателите на играта Мистър Стани богат.

„ Стани богат “ е една от най-гледаните продукции в българския ефир, която към този момент над 20 години не стопира да въодушевява. И през новия сезон тя ще предложи на феновете на bTV обогатено наличие, забавни участници, разнообразие от страсти, динамична игра на познания, трагични обстановки и най-много развлечение и време за цялото семейство.

Българското издание на „ Стани богат “ се роди през далечната 2001 година по Нова телевизия. Последното издание на предаването с водещ Ники Кънчев бе през май 2014 година. Последва 4-годишна пауза, след която играта се завърна в ефир - в началото по Българска национална телевизия с водещ Михаил Билалов през 2018, а по-късно, през 2021 - по bTV.

„ Стани богат “ е формат на Sony Pictures Television.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР